Activiteiten

Op deze pagina vind je een overzicht van toekomstige activiteiten die georganiseerd worden.

Kletspraat – In gesprek over maatschappelijke thema’s, mentale en fysieke gezondheid, persoonlijke ontwikkeling enz.

Workshop – Door middel van oefeningen met elkaar verbinden. Zoals een vrouwen/mannencirkel, massage uitwisseling, dansen, en meditatie.

Videocalls in Discord – In gesprek over hoe het gaat, een maatschappelijk of persoonlijk thema behandelen en opdrachten doen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Activiteit/actie – Zoals bordspellen, groepswandeling, adventure, ijsbad, kampeerweek, kampvuuravond enz.


Agenda

DatumActiviteitThemaLocatie
29 sept ’22VideobellenVerbindenDiscord
1 okt ’22BordspellenavondGezelligheidHoogwoud
4 okt ’22KletspraatRelaties en LHBTIWognum
9 okt ’22GroepswandelingVerbindenHet Vispaleis, station Hoorn
12 okt ’22VideobellenVerbindenDiscord
21 okt ’22KnuffelworkshopVerbindingHoogwoud
8 nov ’22KletspraatZelfliefdeHoogwoud
19 nov ’22BordspellenavondGezelligheidHoogwoud

Kletspraat
Klets in een intieme sfeer en veilige omgeving over maatschappelijke en actuele thema’s. Iedere maand staat er een ander thema centraal. Daarnaast doen we een meditatie en ervaren jongeren dit als zeer verbindend en een plek waar ze zichzelf mogen zijn.

“Was een mooie avond! Geniet echt van deze avonden, heel leerzaam en mooi om zulke onderwerpen met leeftijdsgenoten te kunnen delen 🙏🏼
Knuffelworkshop

Tijdens de ‘Knuffelworkshop’ gaan we in intieme en veilige sfeer met elkaar verbinden. Door middel van meditatie, dans en massage uitwisseling gaan we eerst verbinden met onszelf, om vanuit daar op een fijne manier te kunnen verbinden met de ander.

Uitgangspunten zijn verzachting, kwetsbaarheid, persoonlijke grenzen, safe space, elkaar helpen, delen en vooral plezier maken! 


Bordspellenavond

Houd je ook van bordspellen spelen? En vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Wees welkom op de bordspellenavond van Jongeren van West-Friesland!
Groepswandeling

Ga je mee naar buiten, een frisse neus halen? Ongeveer 1x in de 2 maanden gaan we zo’n 1,5 uur met elkaar wandelen. Een laagdrempelige en gezonde manier om nieuwe mensen te leren kennen én gratis voor leden!
Online community Discord

Vind je het leuk om andere JWF’ers online te ontmoeten? Met elkaar te delen hoe het met je gaat? En bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling?

Klets mee in de online JWF community Discord! Je kan hier op thema met elkaar kletsen en nieuwe mensen leren kennen.

En 2x per maand organiseren we hier een online groepscall.