Activiteiten

Op deze pagina vind je het actuele activiteiten aanbod van Jongeren van West-Friesland. We verdelen de activiteiten onder in 3 gradaties, van laagdrempelig en down to earth Community activiteiten, naar diepgaande Cirkels tot de Workshops met full experience!


Activiteiten agenda

DatumActiviteitThemaLocatieSoort activiteit

Community activiteit
Kom je gezellig met ons samen tijdens een community activiteit met JWF? We nodigen je van harte uit, voor een bordspellenavond, groepswandeling en community avond. Dit zijn laagdrempelige activiteiten, waar we met elkaar kunnen bijkletsen, verbinden, nieuwe mensen ontmoeten en goede gesprekken kunnen voeren. En lekker lachen en wie weet wel zingen!


Mannencirkel

Kom samen met andere mannen en ervaar broederschap en verbinding. Jongeren ervaren dit als een plek waar ze zichzelf, open, krachtig én kwetsbaar mogen zijn. Bouw waardevolle contacten op en werk samen aan persoonlijke leerdoelen.
Knuffelworkshop

Verbind, knuffel en dans in intieme en veilige sfeer. Door middel van meditatie, dans en contactoefeningen gaan we eerst verbinden met onszelf, om vanuit daar op een fijne manier te kunnen verbinden met de ander.

Uitgangspunten zijn verzachting, kwetsbaarheid, persoonlijke grenzen, safe space, elkaar helpen, delen en vooral plezier maken!