Activiteiten

Op deze pagina vind je een overzicht van toekomstige activiteiten die georganiseerd worden.

Kletspraat – In gesprek over maatschappelijke thema’s, mentale en fysieke gezondheid, persoonlijke ontwikkeling enz.

Workshop – Door middel van oefeningen met elkaar verbinden. Zoals een vrouwen/mannencirkel, massage uitwisseling, dansen, en meditatie.

Videocalls in Discord – In gesprek over hoe het gaat, een maatschappelijk of persoonlijk thema behandelen en opdrachten doen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Activiteit/actie – Zoals bordspellen, groepswandeling, adventure, ijsbad, kampeerweek, kampvuuravond enz.


Agenda

DatumActiviteitThemaLocatie
24 juni ’22BordspellenSpellenGrootebroek
2 juli ’22Workshop Stress & mindsetHoorn
15 juli ’22KletspraatVoedingHoorn
22 juli ’22KampvuuravondMuziek makenHoogwoud
19 t/m 26 juli ’22KampeerweekLife skillsHoogwoud
17 sept ’22KampvuuravondZomerafsluitingHoorn

Bordspellenavond

Houd je ook van bordspellen spelen? En vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten?

Wees welkom op de Bordspellenavond van Jongeren van West-Friesland!


Workshop stress en mindset
In deze workshop leer je wat stress is en dit bij jezelf opmerken. Ook leer je hoe je stress bij jezelf kunt opheffen, in plaats van ermee om te gaan. Aan het einde van de workshop krijg je een stappenplan mee naar huis, waarmee jij jezelf kunt ontstressen. Zodat je een doorbraak kunt maken in je persoonlijke groei!


Kampeerweek
In een prachtig natuurlijke omgeving, bij de museumboerderij in Hoogwoud, gaan we een week lang verbinden met 15 anderen jongeren en gelijkgestemden. Doe nieuwe vriendschappen op voor het leven, ontdek nieuwe dingen over jezelf, leer lifeskills en kom heerlijk tot rust en tot jezelf. En vooral, gaan we heel veel plezier maken met elkaar!


Kampvuuravond

Kom je gezellig met ons muziek maken rondom het kampvuur tijdens de JWF kampeerweek? In de week van 19 t/m 26 juli gaan we met elkaar kamperen in Hoogwoud. Het lijkt ons leuk om deze vrijdagavond vrij toegankelijk te maken, ongeacht of je wel of niet komt kamperen!


Kampvuuravond
Kom je gezellig met ons de zomer knetterend afsluiten rondom het kampvuur? We zijn uitgenodigd door Making Sense Hoorn, om bij hun inspirerende locatie het Foreestenhuis in Hoorn te komen chillen! Zij hebben een prachtige bloementuin, waarin we met elkaar kunnen bijkletsen, verbinden, nieuwe mensen ontmoeten en goede gesprekken kunnen voeren. En lekker lachen en wie weet wel zingen.


Online community Discord

Vind je het leuk om andere JWF’ers online te ontmoeten? Met elkaar te delen hoe het met je gaat? En bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling?

Klets mee in de online JWF community Discord! Je kan hier op thema met elkaar kletsen en nieuwe mensen leren kennen.

En 2x per maand organiseren we hier een online groepscall; Dinsdag Groeidag in Discord!