Kampeerweek


19 t/m 26 juli 2022

Ga je met ons mee op vakantie?! In een prachtig natuurlijke omgeving, bij museumboerderij West-Frisia in Hoogwoud. Een week lang, verbinden met 15 anderen jongeren en gelijkgestemden. Doe nieuwe vriendschappen op voor het leven, ontdek nieuwe dingen over jezelf, leer lifeskills waarvan je je afvraagt waarom je dit nooit eerder hebt geleerd en kom heerlijk tot rust en tot jezelf. Maar bovenal, gaan we heel veel plezier maken met elkaar!

Deze kampeerweek organiseert JWF samen met Joris Slagter van Woodst. Hij organiseert als eigen ondernemer verschillende reizen voor jongeren.

Wat gaan we allemaal doen? Iedere dag is er een activiteitenprogramma, denk aan;

– Een gezamenlijke dagstart en afsluiting
– Yoga, meditatie, kanoën en klimmen
– Samen vuur en eten maken
– Ijsbadworkshop en kunstworkshop
– Groepswandeling en massage
– In de privé hottub en sauna

Heb je zelf nog leuke ideeën? Let us know!


Info:

Waar: Museumboerderij West-Frisia in Hoogwoud
Wanneer: 19 t/m 26 juli 2022
Dit hoef je niet mee te nemen: tenten (die je deelt met 4 anderen), stretchbedden en wollen dekens zijn aanwezig
Dit wel meenemen: kleding (ook voor outdoor activiteiten), zwemkleding, handdoeken, slaapzak, kussen
Prijs: al vanaf €200 met je eigen tent, of boek alles inclusief!

Interesse of wil je je aanmelden? Dat kan via de site van Woodst (Joris). Wil je andere deelnemers en de organisatie alvast leren kennen? In Discord is een kampeerkanaal waar je alvast kan kletsen om te kijken of het iets voor je is. Voor Discord klik hier.

Wij kijken er onwijs naar uit! Hopelijk tot dan.

Joris & Anoek


Over Joris

Al van jongs af aan is Joris bezig met scouting. Van pionieren tot bush craft. Hij is dan ook het liefst in de natuur onder de mensen. Door te kamperen, hiken en relaxen bij een gezellig kampvuur laadt hij zijn batterij altijd weer op.

Na jaren zelf als scout in de weer te zijn geweest, mocht Joris zelf aan de slag als scoutsleider. Hij zorgde ervoor dat alle activiteiten vlekkeloos en veilig verliepen.

Tijdens de kampeerweek staat hij samen met de andere reisleiders voor je klaar om je een onvergetelijke week te bezorgen!

Locatie Museumboerderij Hoogwoud

Impressie eerdere kampeerweek

“Ik kan oprecht zeggen dat ik veel geleerd heb over mezelf en de manier waarop ik omga met anderen. En misschien wel het leukste: ik heb allemaal lieve, gezellige en leuke mensen leren kennen!”, aldus Sanne, deelneemster van Woodst 2021.

“Ik heb echt een geweldige vakantie gehad bij Woodst! De combinatie van outdoor activiteiten, het ontdekken van jezelf door groepsgesprekken en de gezelligheid rond het kampvuur vond ik heel fijn! De begeleiders waren heel betrokken met iedereen en zorgden ervoor dat iedereen een fijne week had. We leerden elkaar snel kennen en zijn heel hecht geworden. Dat is iets wat ik heel bijzonder vind en waar ik heel dankbaar voor ben! Volgend jaar ga ik zeker weer mee!”, aldus Leonie, deelneemster van Woodst 2021.