Knuffelworkshop

Tijdens de ‘Knuffelworkshop’ die 1x per maand georganiseerd wordt door Anoek Harder, gaan we in intieme en veilige sfeer met elkaar verbinden. Door middel van meditatie, dans en massage uitwisseling gaan we eerst verbinden met onszelf, om vanuit daar op een fijne manier te kunnen verbinden met de ander.

Uitgangspunten zijn verzachting, kwetsbaarheid, persoonlijke grenzen, safe space, elkaar helpen, delen en vooral plezier maken! De Knuffelworkshop duurt bijna 3 uur, met tussendoor een pauze en vindt plaats op een prachtige locatie in Hoogwoud, waar je je al snel thuis voelt. De kosten voor deelname is €25 per avond.


Knuffelworkshop agenda

DatumEvenementDoor
21 okt ’22KnuffelworkshopAnoek Harder

Knuffelworkshop

Heb je ook behoefte aan meer verbinding met bewuste mensen, wil je meer verzachting in je leven en houd je van knuffelen? Tijdens deze knuffelworkshop word je meegenomen in de magische wereld van meditatie, dans en massage uitwisseling. Het maakt niet uit of je hier al ervaren in bent of niet, iedereen in de leeftijd van 18 t/m 39 jaar is welkom!

Uitgangspunten voor deze avond zijn verbinding, plezier, kwetsbaarheid, delen, go with the flow, safe space, persoonlijke grenzen, levensenergie laten stromen, ontspanning en wellicht een stukje uit je comfortzone gaan. Valt daar nou net zoveel leuks te beleven!

Je gaat leren hoe je de verbinding met jezelf kunt voelen en van daaruit verbinding kan maken met de ander. Zodat je niet meer leegloopt en alleen maar weggeeft of misschien ben je wel iemand die het lastig vindt om terug te geven. Hoe dan ook, de bedoeling is dat je na deze avond overstroomt van liefde!

Ervaringen van anderen:

“Wauw, ik heb mij nog nooit zo vrouw gevoeld en kom de volgende keer zeker weer!”

“Ik zat niet zo lekker in mijn vel, na de knuffelworkshop voelde ik mij weer helemaal levend en terug in mijn kracht! Dankjewel.”


Datum: 21-10-2022

Tijd: 18.45u inloop, 19.15u starten, 22.00 uur afsluiting

Locatie: Hoogwoud (ben je afhankelijk van het OV? Stuur even een berichtje, wellicht kunnen we iets regelen)

Prijs: 25 euro incl. een hapje en drankje

Door: Anoek Harder


Wil je kennismaken met Anoek? Je kunt haar blog lezen. Of heb je nog vragen? Kom in contact via Whatsapp.


Annuleringsvoorwaarden: Kan je er toch niet bij zijn? Tot 1 week van te voren kan je je gratis afmelden. Daarna is er geen teruggave meer mogelijk.

Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan aan door een ticket te kopen via onderstaande knop.

Graag tot dan!

Team JWF