Knuffelworkshop

Tijdens de ‘Knuffelworkshop’ die 1x per maand georganiseerd wordt door Anoek Harder, gaan we in intieme en veilige sfeer met elkaar verbinden. Door middel van meditatie, dans en contactoefeningen gaan we eerst verbinden met onszelf, om vanuit daar op een fijne manier te kunnen verbinden met de ander.

Uitgangspunten zijn verzachting, kwetsbaarheid, persoonlijke grenzen, safe space, elkaar helpen, delen en vooral plezier maken! De Knuffelworkshop duurt bijna 3 uur, met tussendoor een pauze en vindt plaats op een prachtige locatie in Hoogwoud, waar je je al snel thuis voelt. De kosten voor deelname is €25 per avond.


Knuffelworkshop agenda


Knuffelworkshop

Heb je ook behoefte aan meer verbinding met bewuste mensen, wil je meer verzachting en magie in je leven en houd je van knuffelen? Wees welkom bij de knuffelworkshop van JWF! Het maakt niet uit of je hier al ervaren in bent of niet, iedereen in de leeftijd van 18 t/m 39 jaar is welkom!

Wat kan je verwachten deze avond?

  • Verbinding, plezier, diepe ontspanning, kwetsbaarheid en delen
  • ‘Alles mag en niets moet’ binnen de groepsgrenzen en jouw persoonlijke grenzen
  • Meditatie, dans en contactoefeningen
  • Overladen worden door liefde, een gevoel van vrijheid en levensenergie die weer optimaal gaat stromen

Wellicht waag je jezelf weer een stukje uit je comfortzone deze avond, valt daar nou net zoveel leuks te beleven! Dit zeggen anderen over deze workshop:

“Wauw, ik heb mij nog nooit zo vrouw gevoeld en kom de volgende keer zeker weer!”

“Ik zat niet zo lekker in mijn vel, na de knuffelworkshop voelde ik mij weer helemaal levend en terug in mijn kracht! Dankjewel.”

Datum: 27-01-2023

Tijd: 19.00u inloop, 19.15u starten, 22.00 uur afsluiting

Locatie: Museumboerderij West-Frisia – Koningspade 31, Hoogwoud

Prijs: 25 euro incl. thee en lekkere snacks


Annuleringsvoorwaarden: Kan je er toch niet bij zijn? Tot 1 week van te voren kan je je gratis afmelden. Daarna is er geen teruggave meer mogelijk.

Ben je erbij? Je bent van harte welkom. Je kan je aanmelden door een ticket te kopen via onderstaande knop.

Graag tot knuffels!

Liefs, Anoek

Wil je meer lezen over Anoek?