Mannencirkel

De Mannencirkel wordt 2x per maand op zondagavond georganiseerd in Hoorn, onder begeleiding van Johan Haagsma. De cirkel is een veilige ruimte, waarin je je kwetsbaarheid en kracht mag ontdekken en uiten. Een groot deel van de mannen worstelt met het niet hebben van een vitaal en krachtig lijf, rust in het hoofd, voeling met zichzelf en hun levensdoel. Thema’s waar wij mee aan de slag gaan.

Tijdens de avond gaan we delen, mediteren, zelfreflectie oefeningen doen, doelen stellen en gezamenlijk een nieuwe realiteit creëren door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

Mannencirkel agenda

DatumDoorLocatie
ZondagavondJohan HaagsmaForeestenhuis Hoorn

Wil jij jouw doelen realiseren terwijl je contact maakt met wie je écht bent? 
En wil je dit samen doen met andere mannen waardoor je op een bijzondere wijze elkaar als broeders ontmoet? Je bent van harte welkom bij de Mannencirkel van JWF!

De intentie is om in de even weken (week 6, 8, 10 etc) samen te komen. Consistent samenkomen zorgt ervoor dat je verder komt dan je dit alleen zou doen. Daarnaast is het gezellig en bouw je sociale contacten op met gelijkgestemde mannen.

In onze mannencirkel:

  • is er geen concurrentie tussen elkaar waardoor er de ruimte ontstaat om écht jezelf te zijn
  • wordt er geen ongevraagde raad, advies en commentaar gegeven.
  • kom je los van stereotypering, labels, verwachtingen en de druk van buitenaf zodat jij ontdekt hoe jij jouw mannelijke en vrouwelijke aspecten zelf, authentiek, vorm kan geven.
  • verander je je persoonlijkheid door je gedrag aan te pakken: je emoties, gedachten en jouw doen en laten. Zodat je bestaande patronen doorbreekt en daadwerkelijk verder komt.

Datum: Zondagavond – De intentie is om in de even weken (week 6, 8, 10 etc) samen te komen.

Tijd: 18.30u inloop, 19.00u starten, 21.30u afsluiten

Locatie: Foreestenhuis, Grote Oost 43 te Hoorn

Prijs: afhankelijk van wat je kan delen €10 of €15 per avond

Annuleringsvoorwaarden: Kan je er toch niet bij zijn? Tot 1 week van te voren kan je je gratis afmelden. Daarna is er geen teruggave meer mogelijk.

Ik zie je aanmelding graag tegemoet! Je kan je aanmelden per mail, via onderstaande knop.

Warme groet,

Johan Haagsma


Wil je meer lezen over Johan?
Check zijn blog!