Online community

Kom online in contact met andere jongeren (18 t/m 39 jaar) uit West-Friesland, middels onze Instagram, besloten Facebookgroep en chat en videobel omgeving in Discord.

Online community Discord

  • Praat over verschillende onderwerpen, zoals muziek, persoonlijke ontwikkeling, natuur, gamen en hobbies
  • Meldingen voor onderwerpen die je niet interessant vindt kan je uitzetten
  • We organiseren regelmatig videobelmomenten
  • Organiseer zelf een bordspellenavond of een groepswandeling en maak een evenement aan!

Zo ziet Discord eruit

In de Discord omgeving zie je verschillende spraak kanalen en een videobel kanaal. Ook staan alle evenementen van JWF hierin weergeven en kan je zelf evenementen toevoegen. Ben je nieuw met Discord? Hier kan je een gebruikshandleiding vinden.

Videobellen

Regelmatig worden er videobelmomenten georganiseerd in Discord. Van even laagdrempelig bijkletsen tot online workshops. Ook worden er meditatielessen gegeven. Jongeren kunnen ook op eigen initiatief videobellen en het gesprek aan gaan met elkaar.


Facebook

Wees welkom bij de Facebookgroep, waar je in contact kan komen met 500 andere jongeren uit West-Friesland! Voor het delen van persoonlijke verhalen, vragen om advies en er is ook ruimte voor promotie van jouw activiteiten en/of diensten voor jongeren! Je komt in de groep via onderstaande knop.

Promotie voor ondernemers

Elke 1e van de maand wordt er in de Facebookgroep een jonge ondernemerspost gedeeld. Hieronder kunnen activiteiten, workshops, diensten en producten aangeboden worden. Of raadt iemand anders aan en inspireer elkaar!Donatie

De online community in Discord is gratis. Je bent vrij om een donatie te doen via de online winkel. Dit kan via onderstaande knop.