Over JWF

Jongeren van West-Friesland biedt ruimte voor jongeren tussen de 18 en 39 jaar, woonachtig in West-Friesland en omstreken, om zich persoonlijk te ontwikkelen en open te delen over wat ze meemaken. Er is een online community middels een Facebookgroep en Discord. En er worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd en jongeren kunnen dit onderling organiseren. Leuk om nieuwe mensen te leren kennen en meer over jezelf te ontdekken!


Vanuit een wens naar nieuwe jongeren leren kennen en open delen over wat ons bezighoudt, is in 2018 Jongeren van West-Friesland opgericht via social media. Vanuit een wens naar activiteiten voor en aansluiting bij jongeren die niet perse om alcohol en besloten groepjes gingen en waarbij we wat verder de diepte in kunnen dan ‘Alles goed? – Ja, met jou?’. Al snel bleek dat meer jongeren hier behoefte aan hadden. Vooral het nieuwe mensen leren kennen en de diepgang, daar is veel behoefte aan.


Missie

De missie van Jongeren van West-Friesland is om jongeren te verbinden en bij te dragen aan mentale en fysieke gezondheid op holistische wijze. Dat de kwaliteit van leven en het welzijn van jongeren verbetert. Minder hardheid, oordelen en depressie. Meer liefde, verbinding, vervulling en geluk. Balans tussen actie en ontspanning. Tevens is onze missie om jongeren in hun kracht te zetten, door hen te helpen ontplooien tot wie ze werkelijk zijn. 


Visie

De visie van Jongeren van West-Friesland is dat jongeren de toekomst zijn en vele kwaliteiten en nieuwe ideeën met zich meebrengen. Er is genoeg voor iedereen en we willen leven vanuit overvloed. Met respect voor elkaar, dier en natuur. Waarbij we dankbaar zijn voor wat we allemaal mogen ontvangen. We mogen allemaal onze plek innemen en talenten delen met de wereld. Samen staan we sterker dan alleen en dit maakt het ook veel leuker. Alles is energie en keuzevrijheid vinden wij belangrijk. Dat je vrij bent om jezelf te zijn en loskomt van beperkende gedachten en aangeleerde overtuigingen. Zodat je weer kan zijn wie je werkelijk bent!  


Samenwerkingsverband

Bij Jongeren van West-Friesland bundelen jonge ondernemers de krachten samen, om op holistische wijze andere jongeren in hun kracht te zetten. Door zelf te doen waar wij het allergelukkigst van worden, hopen we dit ook over te brengen op de jongeren. Wij willen hen een plek bieden waar ze zich thuis en welkom voelen en kunnen verbinden met leeftijdsgenoten. Een plek waar ze zichzelf mogen zijn en waar ze kunnen ontdekken waar hun talenten liggen en wat hun passies zijn. Bovendien kunnen zij praktische en sociale vaardigheden leren die hen ondersteunen in hun verdere leven op het gebied van relaties, werk, gezondheid, zingeving enz.


Het team van holistische coaches

Anoek Harder

Oprichtster, emotie en zelfliefdecoach
0619438298
www.pandapauwer.nl
‘Pluk de dag en doe een dansje.’

Johan Haagsma

Ontstress- en Mindset Coach
0636175036
www.transformeermij.nu
‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf.’


Samenwerken

Wij vinden het leuk om samenwerkingen aan te gaan met andere jongerenorganisaties en jongerencoaches/trainers. Vind je het leuk om samen iets te organiseren of wil je graag meer jongeren bij je organisatie/evenement betrekken? We denken graag mee.


Samenwerkingspartners