Over

Op deze pagina ontmoet je het team van JWF, lees je over de missie, visie en het beleidsplan. Ook staan we open voor samenwerkingen en heb je hier de optie om een bijdrage in de vorm van een donatie te geven.

Het team van Jongeren van West-Friesland

Anoek Harder

Thomas Korpel


Missie

De missie van Jongeren van West-Friesland is om jongeren te verbinden en bij te dragen aan mentale en fysieke gezondheid op holistische wijze. Dat de kwaliteit van leven en het welzijn van jongeren verbetert. Minder hardheid, oordelen en depressie. Meer liefde, verbinding, vervulling en geluk. Balans tussen actie en ontspanning. Tevens is onze missie om jongeren in hun kracht te zetten, door hen te helpen ontplooien tot wie ze werkelijk zijn. 

Visie

Samenwerkings
verbandBen je benieuwd hoe het financieel geregeld is bij JWF? JWF valt onder de onderneming Pandapauwer. Hieronder staan de kosten beschreven.


Samenwerken

Wij vinden het leuk om samenwerkingen aan te gaan met andere jongerenorganisaties en jongerencoaches/trainers. Vind je het leuk om samen iets te organiseren of wil je graag meer jongeren bij je organisatie/evenement betrekken? We denken graag mee.

Samenwerkingspartners