Mijn naam is Fleur Lassche, ik ben geboren in 1997 en één van de mensen die super toffe evenementen organiseert voor jou. Afgelopen jaren heb ik gewoond in Nijmegen, Alkmaar en Hoorn, maar ben nu weer terug naar het dorp Wognum waar ik ben opgegroeid.

Waar ik enthousiast van word:

  • (bewust en gezond) eten
  • wandelen in de natuur
  • zwemmen
  • creatief bezig zijn

Dankbaarheid

Toen in 2020 mijn lange relatie uit ging, ben ik gaan nadenken waar ik dankbaar voor ben in mijn leven en hoe ik nog meer kan gaan doen wat ik écht leuk vind. Tijdens deze reis kwam ik erachter welke dingen mij tegen hielden om mijn dromen waar te maken, zowel binnen en buiten mijn bereik. Ik heb geleerd hoe ik hier mee om kan gaan en ik sta nóg veerkrachtiger en zelfverzekerder in mijn leven. 

Ondernemen

In mijn carrière heb ik veel sprongen in het diepe gemaakt, door diverse persoonlijke en zakelijke uitdagingen. Door mijn hooggevoeligheid lukte het mij niet om fulltime te doen wat ik écht wilde, namelijk mensen helpen met een gezonde voeding en levensstijl als diëtist. Ik ben daarom in de marketing beland (omtrent gezonde voeding). Inmiddels kan ik een stuk beter omgaan met mijn hooggevoeligheid en heb ik in 2021 de stap gemaakt om als zelfstandig ondernemer mensen te helpen met  een gezonde levensstijl op een holistische wijze.

Jongeren van West-Friesland

Door mijn passie te volgen, kwam ik via de West-Friese Tiny House community in contact met Anoek. Anoek en ik klikte meteen. Ze nodigde mij uit voor Jongeren van West-Friesland en merkte hoe waardevol deze groep is. De verbinding aan gaan met mensen en elkaar écht leren kennen (niet alleen wat voor studie/werk ze doen, maar waar bijvoorbeeld hun passies en angsten liggen). Inmiddels organiseren we samen maandelijks verschillende activiteiten. Deze activiteiten sluiten goed aan bij mijn eigen bedrijf en kennis.

Kom je ook?

Mijn enthousiasme deel ik graag met jou en daarom nodig ik je met liefde uit om een keer aan te sluiten bij de kletspraat die ik maandelijks organiseer!❤️

Liefs, Fleur

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *