Mijn verhaal, Johan Haagsma

Goedendag!

Mijn naam is Johan Haagsma. Ik ben 34 jaar en woon in Avenhorn. Ik heb ook in Grootebroek, Enkhuizen en Beverwijk gewoond, maar het grootste deel van mijn leven in Avenhorn.


Weetjes over mij

  • Hoogsensitief (HSP, Indigokind)
  • Brengt spiritualiteit en wetenschap samen
  • Beweegt graag, van wandelen en crossfit tot yoga en Qigong
  • Kookt intuïtief en gezond
  • Heeft een hondje waar die dagelijks mee in de natuur loopt
  • Studeert leringen van ‘de Wet van Eén’ en praktiseert een Eenheidsbewustzijn

Mijn passie

Mijn passie is om anderen te helpen om (weer) in hun eigen kracht te gaan staan. Beginnende door gevoelens, gedachten en lichaam op één lijn te brengen en, per situatie of overtuiging, een ‘verbonden brein’ of ‘hart-breincoherentie’ te creëren. Vanuit deze staat is authentiek jezelf zijn namelijk heel vanzelfsprekend! Een ander kenmerk is dat leven dan vanzelf gaat, je zit in een flow.

Draai niet vinden

In het verleden kon ik mijn draai nooit helemaal vinden en maakte het niet uit wat ik deed. Zo heb ik ervaring opgedaan in de in de productie, logistiek, de media en de commercie. Maar bij alles kreeg ik uiteindelijk het idee dat ik ergens in tekort schoot, mezelf gaandeweg verloren was geraakt, of dat mijn passie niet tot zijn recht zou komen.

In 2016 brak dit patroon mij op. Ik was diep ongelukkig met mijzelf, in mijn relaties en met mijn werk. Het werd een zoektocht naar verbetering in de reguliere zorg, in de spiritualiteit en in het doen van diverse workshops. Totdat ik stuitte op het boek ‘de biologie van de overtuiging’ van Bruce Lipton.

Persoonlijke doorbraak

Kort gezegd, heb ik mijn weg teruggevonden door onderbewuste en lichaamseigen energieën aan te leren spreken en mijzelf te ‘her-programmeren’. Daarnaast heeft het bestuderen en praktiseren van bio-spirituele ontwikkelingsprogramma’s mij enorm geholpen.

Deze spiritueel-wetenschappelijke programma’s focussen op persoonlijke ontwikkeling, zelf-bekrachtiging, zelfrealisatie en (spirituele) vrijheid. Het onderwijst bijvoorbeeld niet over ‘goed of kwaad’, maar maakt inzichtelijk dat ‘slechtheid’ gevolg is van onbegrip en onwetendheid over de ware structuur van het universum. Het uitgangspunt is ook dat niemand gelijk is, maar gelijkwaardig is aan elkaar. Ieder individu heeft immers een unieke innerlijke blauwdruk waardoor de ervaring en beleving van het leven zowel qua intensiteit, vorm als qua duur van elkaar kan verschillen!Coach/ Facilitator en Teacher

Tegenwoordig ben ik Coach/ Facilitator en Teacher. Ik ben gespecialiseerd in ontstressen en supersnelle onderbewuste transformaties met behulp van energie psychologie methoden (PSYCH-K en Live The Connection). Ik begeleid mensen bij het verbeteren en herstellen van hun zelfbeeld, relaties, persoonlijke grenzen, communicatie, gezondheid en hun hoogsensitiviteit (HSP). Meer hierover kun je vinden op https://transformeermij.nu

Mijn bijdrage aan Jongeren van West-Friesland

Vooral jongeren die, in deze hectische tijd, de moed hebben om hun hoofd boven het maaiveld uit te steken eer en respecteer ik ten volle. Jongeren die koste wat kost, dicht bij zichzelf willen blijven. Voor mij is dit ook nog altijd leidend in mijn leven, maar weet dat dit niet altijd gemakkelijk is.

Ik geef graag antwoord op vragen als: ‘waarom raak ik verbinding met mijzelf kwijt?’, ‘Wie is mijn authentieke zelf?’, ‘Wat is mijn ego?’, ‘En wat maakt dat mensen zich incorrect gaan gedragen?’ …

Ik denk dat JWF een grote bijdrage kan leveren aan een nieuwe wereld waarin authenticiteit, openheid en een liefdevolle co-creatie centraal staat. Hier draag ik graag aan bij door ‘space holding’, 1:1 coaching, en het geven en/of ondersteunen van activiteiten en workshops.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.