Goedendag!

Mijn naam is Johan Haagsma en ik woon in Avenhorn. Mijzelf doorgronden, beter leren kennen en ten goede veranderen is echt een passie van mij. Ook om anderen hierin te helpen.


Johan in een notendop

  • Hoogsensitief (HSP, Indigokind)
  • Brengt spiritualiteit en wetenschap samen
  • Beweegt graag, van zwemmen en crossfit tot yoga en Qigong
  • Heeft een hondje waar die dagelijks mee in de natuur loopt
  • Studeert leringen van ‘de Wet van Eén’ en praktiseert een Eenheidsbewustzijn

Draai niet vinden

In het verleden kon ik mijn draai nooit helemaal vinden. Het maakte niet uit wat ik deed. Zo heb ik ervaring opgedaan in de productie, logistiek, media en commercie. Maar bij alles kreeg ik uiteindelijk het idee dat ik tekort schoot, mezelf gaandeweg verloren was geraakt, of dat mijn passie niet tot zijn recht zou komen.

In 2016 brak dit patroon mij op. Ik was diep ongelukkig met mijzelf, in mijn relaties en met mijn werk. Dit resulteerde in een opeenstapeling aan stressklachten zoals overprikkeling, een wiet- en gameverslaving, plankenkoorts, een bore-out en een negatief zelfbeeld. Het werd een zoektocht naar verbetering in de reguliere zorg, in de spiritualiteit en in het doen van diverse workshops. Totdat ik stuitte op het boek ‘de biologie van de overtuiging’ van Bruce Lipton.

Persoonlijke doorbraak

Kort gezegd, heb ik mijn weg teruggevonden door onderbewuste en lichaamseigen energieën aan te leren spreken en mijzelf te ‘her-programmeren’. Daarnaast heeft het bestuderen van bio-spirituele ontwikkelingsprogramma’s mij enorm geholpen in het ontdekken, verbinden en gronden van mijn eigen identiteit.

Deze spiritueel-wetenschappelijke programma’s focussen op persoonlijke groei, zelf-bekrachtiging, zelfrealisatie en (spirituele) vrijheid. Ook worden er geheimen van de evolutionaire bestemming van de mensheid in onthult die verborgen zijn in onze oude, traditionele, New Age, heilige, mystieke en religieuze leringen.Coach/ Facilitator en Teacher

Sinds 2017 heb ik een eigen onderneming. Ik help mensen hun oude bagage (trauma’s, overtuigingen, conditioneringen en gedragspatronen) op onderbewust niveau transformeren. Stressvolle emoties, gedachten en gedrag worden losgelaten waardoor er plaats wordt gemaakt voor innerlijke rust, ontspanning en flow. Meer hierover kun je vinden op https://transformeermij.nu

Mijn bijdrage aan Jongeren van West-Friesland

Via JWF begeleid ik jongeren om hun leven van binnenuit te creëren. In plaats van aan zichzelf voorbij te gaan en te bezwijken onder de (prestatie)druk vanuit de maatschappij. Door mijn opgedane ervaringen en vaardigheden kan ik met ze werken aan hun zelfbeeld, relaties, persoonlijke grenzen, communicatie, gezondheid en hoogsensitiviteit.

Ook help ik ze graag met vraagstukken als: “waarom raak ik de verbinding met mijzelf kwijt?”, “wat is het ego?”, “wat is bewustzijn of het Hogere Zelf?”, “hoe ga ik met mijn hoogsensitiviteit om?” en “wat maakt dat mensen zich incorrect gaan gedragen, zo hard of destructief zijn?” … Zodat het gemakkelijker wordt om een eigen koers te bepalen. En een leven te leiden zoals zij dit willen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *