Mijn verhaal, Josine van Kampen

Josine van Kampen 43 jaar jong geboren in Hoorn, getogen in Schagen, nu woonachtig in Anna Paulowna, getrouwd met Michel en moeder van Maurice.


Weetjes over mij

  • Momenteel ben ik werkzaam in de keuken bij een cateringbedrijf in Sint Maartenszee.
  • Daarnaast bespeel ik een blaasinstrument en ben ik lid bij Schagens Harmonie.

Spirituele reis

Ik kan wel heel veel over mijn jeugd gaan vertellen, maar spiritualiteit maakte toen nog geen deel uit van mijn leven, wat ik wel kan vertellen is dat ik mijn hele leven zoekende ben geweest naar wat ik wilde en wie ik was.

Mijn spirituele reis is begonnen nadat mijn zus Martine een cursus aura lezen ging doen bij een medium in Burgerbrug. Kennelijk zijn mijn zus en ik zo aan elkaar verbonden dat toen haar lichtje aan ging de mijne ook ging branden. Zij is meer helderziend en ik ben meer helderhorend.

Door een mediumtraining bij Simone Ruiter in Hoorn kwam alles echt op gang, spirituele groei en persoonlijke groei, hoe beter je jezelf leert kennen hoe meer er mag gaan openen. Daar heb ik mijn besluit genomen er echt iets mee te gaan doen ik had mijn levensdoel gevonden.


Hooggevoeligheid

We zijn nu 6 jaar verder en kan ik zeggen dat er een hoop talenten naar de oppervlakte zijn gekomen. Het mediumschap, als in contact leggen met overledenen, energie lezen van levende personen, engelen, vorig levens, mijn zielsmissie, het is er allemaal.

Het is wel zo dat als je zo open bent je ook wel eens tegen jezelf aan loopt. Ik voel heel veel soms teveel, daardoor verlies ik grip op mezelf net als veel hsp-ers. Je kan dan wel zeggen probeer te gronden, maar dat werkt even, zodra de aandacht verslapt begin ik weer te zweven.

Wat gebeurd er in je lichaam als je zoveel voelt, waar ben jij? Waar ligt de grondslag? Voel je je alleen, ben je verdrietig, voel je je onveilig, is het van nu of van toen, is het van jou? Als je het kan begrijpen en benoemen wat er gebeurd kun je het veranderen.

Ik voel me in grote menigten onveilig door de energie van levende mensen hun pijnen en lasten, ga ervan uit dat elk levend mens 2 overledenen familieleden mee heeft, dan is het dubbel zo druk, het komt uit vorig levens, ik maak me klein en probeer me onzichtbaar te maken en daarbij alle energie die er dan ook is zorgt ervoor dat ik helemaal verdwijn, fysiek ben ik er, maar mijn ziel is heel ergens anders.

Wat heb ik gedaan om daar beter mee om te gaan? Nu ik weet wat er gebeurd veranderde er al iets. Ik heb mezelf op de Albert Cuypmarkt gezet dat was bah, maar het gaf inzicht. Vervolgens in de metro in Amsterdam kon ik beter zijn. Ik kon een beetje in contact blijven met mezelf, een kleine overwinning. Elke stap is er 1 en elke keer zal anders zijn, voor nu is dit genoeg.


Oefencirkels

Eens per maand organiseer ik een oefencirkel in Schagen waar iedereen die interesse heeft in spiritualiteit of weet dat ze meer voelen welkom zijn om te oefenen. Omdat spiritualiteit een heel breed begrip is kan dat in de vorm van een orakelkaart trekken voor jezelf of een edelsteen voelen voor meer inspiratie. De boodschap die ik geef aan een ander is ook voor mij. In de vorm van help de heler helen proberen we op een respectvolle manier iedereen te begeleiden zichzelf beter te leren kennen en ontdekken wat hun plaats op deze aarde is.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.