Vrienden van JWF

Vind je het leuk om betrokken te zijn bij JWF en hiermee van leuke voordelen te genieten? Door middel van een lidmaatschap van 5 euro per jaar, steun je ook nog eens onze missie. Met als uiteindelijk doel een eigen ruimte, in de natuur, waar we heel veel leuke dingen voor je kunnen organiseren!

Als Vriend van JWF ontvang je:

 • Toegang tot de Online Community Discord
 • Gratis deelname aan de groepswandelingen
 • 20% korting op individuele coaching bij onze samenwerkingspartners
 • €7,50 korting bij Ecstatic Dance Hoorn
 • Bring a friend korting
 • En andere leuke speciale ledenaanbiedingen!


Online community Discord

Vind je het leuk om online te kletsen en nieuwe mensen te ontmoeten? In Discord zijn verschillende kanalen op thema ingericht. Zo kan je overslaan wat je niet interessant vindt en vind je gelijk mensen met dezelfde interesses! Ook kan je hier ervaringen delen over de Kletspraat en worden er videocalls georganiseerd, waarin we met elkaar kunnen kletsen en opdrachten gaan doen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt van ons een maand gratis om te kijken of Discord iets voor je is.

Zo ziet de Discord omgeving eruit, ingericht met kanalen op thema’s.


Bring a friend actie

Help je Jongeren van West-Friesland te groeien? Als je een nieuwe vriend(in) meeneemt naar een evenement ontvangt diegene eenmalig 25% korting voor dat evenement. Stuur ons in dit geval een berichtje, dan verrekenen we de korting middels een betaalverzoek.


Ontvang 20% korting op individuele coaching

Wil je jezelf graag verder ontwikkelen op persoonlijk vlak? Het is ook mogelijk om individuele coaching te volgen bij een van de aangesloten partners. Je ontvangt 20% korting op de coaching als ‘Vriend van JWF’*. Aangesloten partners zijn;

 • Fleur Lassche, Fleur’s Promotion (Gezondheid en voeding coaching)
 • Anoek Harder, Pandapauwer (Emotie en zelfliefde coaching)
 • Johan Haagsma, Transformeer mij nu (Ontstress en mindset coaching)

  *Kijk voor de actievoorwaarden op de site van de betreffende coach of neem contact op.

Ecstatic Dance Hoorn

Als lid/Vriend van JWF ontvang je eenmalig €7,50 korting op een dansticket bij Ecstatic Dance Hoorn! Gooi je schoenen uit en ga lekker los tijdens hun heerlijke vrije dans evenementen in het centrum van Hoorn.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van georganiseerde evenementen en leuke acties. Lees ook persoonlijke verhalen van jongeren en handige tips.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Aanmelden Lidmaatschap

Meld je aan voor het Lidmaatschap ‘Vrienden van JWF’ door in het onderstaande formulier je gegevens in te vullen. Vervolgens kan je de €5 overmaken via de knop die je leidt naar de webshop.