Workshop stress en mindset

  • Heb jij last van vastzittende emoties?
  • Raak je snel getriggerd of heb je last van lichamelijk klachten? 
  • Heb je een druk hoofd en pieker je veel? 
  • Kom je, ondanks zelfhulpboeken, yoga en mindfulness, niet verder in je persoonlijke ontwikkeling?

Stress heeft een enorme impact op ons dagelijks leven. Een brein in stress zorgt ervoor dat we stressreacties vertonen als vechten, vluchten en bevriezen. Het verlaagt ook onze intelligentie, saboteert onze probleemoplossende vaardigheden en onderdrukt ons immuunsysteem. Het leidt zelfs tot meer dan 95% van al onze klachten waarmee we uiteindelijk naar de (huis)arts stappen.

In deze workshop leer je wat stress is en dit bij jezelf opmerken. Ook leer je hoe je stress bij jezelf kunt opheffen, in plaats van ermee om te gaan. Aan het einde van de workshop krijg je een stappenplan mee naar huis, waarmee jij jezelf kunt ontstressen. Zodat je een doorbraak kunt maken in je persoonlijke groei! 

Datum: 02-06-2022
Tijd: 12.45 uur inloop, 13.00 uur starten, 17.00 uur afsluiting
Locatie: Yogastudio Sacha (Gravenstraat 30, Hoorn)
Prijs: 49 euro (incl. thee + gezonde versnaperingen)
Door: Johan Haagsma en Fleur Lassche

Twee weken na deze workshop kun je deelnemen aan een bijeenkomst via Zoom. Hierin gaan we ervaringen delen en bespreken we waar je tegenaan loopt (inclusief tips).

Annuleringsvoorwaarden: Kan je er toch niet bij zijn? Tot 1 week van te voren kan je je gratis afmelden. Daarna is er geen teruggave meer mogelijk.

Doe je mee? Meld je dan aan via onderstaande link. Graag tot dan!

Fleur & Johan


Wil je meer lezen over Fleur Lassche?

Wil je meer lezen over Johan Haagsma?


Ervaringen:

“Ik ben gewoon helemaal een beetje verbaasd. Ik ben net bezig met ontstressen en ik heb nu al super resultaten. Ik heb veel meer energie, minder angst, voel mij zo goed.. en blij!” (Workshop Stress en Mindset)

“Het was heel fijn. Kwam echt op een goed moment voor mij en heb veel spanning los kunnen laten.” (Kletspraat Stress en Mindset)

“Ik vond de workshop heel leerzaam! Ik kon veel theorie en voorbeelden koppelen aan huidige kennis en ervaringen. Ik ben na de workshop gelijk aan de slag gegaan en ben nu regelmatig aan het ontstressen.” (Workshop Stress en Mindset)

“Was een mooie en leerzame avond, ben wel weet wat dichter bij mezelf gekomen 😁” (Kletspraat Stress en Mindset)